Jeroen van Zwetselaar

Villa Aerdenhout

An art filled home

Wij ontwerpen ruimtes en woonhuizen die een persoonlijk verhaal reflecteren.

Architectonische lijnen zijn van centraal belang in ieder ontwerp. Zowel esthetisch als functioneel.

livingroom

Deze prachtige villa is omgeven door natuur en heeft een karakteristiek exterieur. Wij voegden een moderne aanbouw toe voor een gym en wellness.

Deze voormalige melkveehouderij in de omgeving rondom Utrecht is getransformeerd tot een spectaculaire woning.

Canal House Amsterdam

De driedelige scheiding van dit prachtige halsgevel huis uit 1670 betekent dat het vol zat met asymmetrie en uit balans voelde.

“Een interieur hoeft niet mooi te zijn in een archaïsche of trendy manier. Het moet de omgeving en het karakter van de bewoners tot zijn recht laten komen.”

Studio Jeroen van Zwetselaar

Deze oude fabriek in Bloemendaal is getransformeerd tot onze nieuwe studio. Je vindt hier dezelfde signature style die terugkomt in al onze projecten. Deze plek is de ultieme showcase van het werk dat wij doen.

Riverside Villa

Dit huis is gebouwd rond 1900 maar in de tientallen jaren daarna drastisch aangepast. Sinds de jaren 70 is er niet veel meer aan veranderd, wat de perfecte kans vormde om de originele details terug te brengen en het gebouw te updaten naar moderne standaarden.

Deze villa uit de jaren 20 is getransformeerd tot een duurzame familiewoning waar binnen en buiten samenkomen.

Cogwheel Factory Amsterdam

We kregen de kans om een oude tandwielfabriek in hartje Amsterdam te veranderen in een tijdloze oase waar gespeeld wordt met licht, hoogte en een indrukwekkend volume. De grootste uitdaging was het behouden van de open ruimte met de aanwezigheid van twee trappen, zonder dat het chaotisch wordt.

Casper Faassen’s home

Een samenwerking tussen Jeroen van Zwetselaar en Casper Faassen leidde tot het ontwerp van dit prachtige interieur. Het huis was verwaarloosd en donker, en had veel baat bij nieuwe open ruimtes. Nu is het een fijn familiehuis met een open atmosfeer.

De transformatie en aanbouw van dit spoorhuis is een combinatie van contrasten en aanpassingen.

Dit project draait om het samenbrengen van de villa, het koetshuis, de tuin en de persoonlijkheden van de bewoners.

Store Spuistraat

Een sterke tegenstelling tussen rauw en verfijnd creëerde een luxueuze en multifunctionele gastvrije ruimte. Deze high-end boetiek heeft een modulair interieur dat snel kan worden aangepast aan de snel wisselende modecollectie.

Villa at the Dunes

Dit huis uit de jaren 70 miste heldere lijnen en de connectie met haar omgeving. We hebben het gehele vloerplan van het huis gewijzigd zodat de originele passage naar de woonkamer nu meteen doorloopt naar de keuken. Glazen wanden geven het huis een open karakter.

Deze charmante villa in Baarn dateert uit de 19e eeuw en heeft een traditioneel vloerplan. Dit staat in de weg van het optimaal benutten van het grote oppervlak van het huis. Glazen deuren en een open keuken openen de ruimte.

De transformatie van een voormalige autogarage naar een industriële ruimte voor diners, meetings en exclusieve events.