Jeroen van Zwetselaar

Project

Villa Altea

Materials used

concrete – stucco – marble- steel – dark oak –  plants – vintage

Year

2023

Location

ALTEA

Square meters

100

“The natural palette of colours and materials enhance the connection of the villa with it’s surroundings”

Schermafbeelding 2024-01-18 om 10.53.04
Huis Altea
Schermafbeelding 2024-01-17 om 12.08.05
Huis Altea
Huis Altea
Schermafbeelding 2024-01-17 om 11.51.58
Schermafbeelding 2024-01-17 om 12.03.10
Schermafbeelding 2024-01-17 om 12.41.44
Schermafbeelding 2024-01-17 om 13.07.07
Schermafbeelding 2024-01-17 om 13.30.52
Schermafbeelding 2024-01-17 om 13.31.12
Schermafbeelding 2024-01-17 om 13.31.32
Huis Altea
Huis Altea
Schermafbeelding 2024-01-17 om 14.08.26
Schermafbeelding 2024-01-17 om 14.08.49

Villa Altea

This beautiful holiday villa is situated in the hills and a stone throw away from the beach and the historic town of Altea. The newly built villa with its palette of natural colours which were found on the building site, makes the villa blend in with it’s surroundings. A soft stucco facade contrast the warm tones of the stone clad walls and dark timber details. The strategically placed windows give stunning views to the mountains behind and over the sea which you can see at the end of the 30 meter catwalk floating over the magnificent fully grown garden. 

The interior connects seamlessly with the outside areas with centerstage the grand 6 meter marble clad kitchen island which contrasts the aged brass curved ends and back wall.

The holiday home is fully equipped with all the amenities like a gym, wine cellar, infinity pool, barbecue area and full size padel court to make the best of your stay.

Landscapearchitecture Nico Wissink  |  Photography Alexander van Berge

“A house with this kind of view deserves to live up to it’s full potential”

Schermafbeelding 2024-01-17 om 14.39.52
Schermafbeelding 2024-01-17 om 14.39.29
Schermafbeelding 2024-01-17 om 16.04.04